سخنان آيت‌الله مصباح درباره افراط و تفريط‌ها در زمينه مقام زن

رييس موسسه امام خميني(ره) در قم گفت: فرهنگ غرب بسياري از عناصر فرهنگي ما را تحت تاثير قرار داده است

به گزارش ايسنا، آيت‌الله محمد تقي مصباح يزدي در همايش «جنسيت از نگاه دين و روانشناسي» در قم با بيان اين‌که «آثار فرهنگ غربي در دنيا فراگير شده است» اظهار كرد: مسائلي همچون تلفن همراه، اينترنت، ارتباط بين دختر و پسر از جمله مواردي است که مي‌توان به صراحت از آن‌ها به عنوان بلاياي عام نام برد که خواه يا ناخواه کشورهاي اسلامي از جمله کشور ايران را فرا گرفته و شيوع فرهنگ غرب بسياري از عناصر ديني و فرهنگي دين ما را تحت تاثير قرار داده است. 

وي افزود: با توجه به اين موارد براي بررسي و معرفي معارف اسلام با اين مشکل مواجه هستيم که کساني وجود دارند که در تلاش هستند تا با به کارگيري علم؛ آيات و روايات را با غير حقايق دين و مطابق با فرهنگ جهان مطابقت دهند.

وي با اشاره به بعضي از تئوري‌هاي در حال تدريس علم روانشناسي غربي اظهار کرد: امروز در بسياري از دانشگاه‌هاي ما در رشته مشاوره مساله هم‌جنس‌بازي را پذيرفته و بيان مي‌کنند که انسان فطرتا" بر اساس اصول ژنتيک تمايل به جنس موافق دارد. اين‌ها در واقع هم جنس بازي را توجيه علمي مي‌کنند و بزرگترين گناهي را که اسلام بزرگترين مجازات را براي آن تعيين کرده است را با همين توجيهات علمي تجويز مي‌کنند.

اين استاد حوزه اظهار کرد: امروز روساي جمهور آمريکا براي رييس جمهور شدن اين شعار را مطرح مي‌کنند که آزادي هم جنس‌بازي خواهيد داشت و متاسفانه اين فرهنگي است که بر دنيا حاکم است و افرادي ضعيف‌النفس در کشور ما با تسليم شدن در مقابل اين حرف‌ها در صدد توجيه علمي بر مي‌آيند.

وي تاکيد کرد: دست از حقايق اسلام برنداريد که کوچکترين تغييري در اين مساله براي ما در آخرت مسووليت به دنبال دارد و از طرفي ديگر به مسلمات شرع خدشه وارد نکنيد و خرافاتي که ارتباطي به حقايق اسلام ندارد را جدا و با آن مبارزه کنيد تا دشمنان جرات دخالت و نفوذ فرهنگي در کشور ما را نداشته باشند.

وي با تاکيد بر «مقابله شديد با خرافات محلي و افراط گرايي‌هاي چسبانده شده به اسلام» گفت: اسلام از اين دروغ‌ها بيزار است و صريحا" با آن مبارزه مي‌کند.

اين عضو مجلس خبرگان با اشاره به وضعيت اجتماعي زنان در دوران پيامبر(ص) ادامه داد: در دوران پيامبر(ص) زنان در مجامع و مساجد حضور داشتند و طوري نبود که شناخته نشوند، اين در صورتي است که هنوز در بعضي از مناطق ايران دختر بدون اجازه پسر عمويش حق ازدواج ندارد، اين در کجاي اسلام وجود دارد؟ اين از مواردي است که اسلام با آن مخالف است و بايد در مقابل اين‌ها با بياني منطقي و مستدل در اثبات اين‌که تفاوتي بين زن و مرد وجود ندارد، ايستاد، در غير اين‌صورت جامعه اسلامي با اين خرافه‌پردازي‌ها به سعادت نخواهيد رسيد.

وي افزود: بايد با جديت اين تئوري‌ها را پيش برد و نبايد از اين تئوري‌ها که در بعضي از دانشگاه‌ها مطرح مي‌شود ترسيد.

وي با اشاره به موج تشکيل گروه‌هاي فمنيستي اظهار کرد: عکس‌العمل مسلمانان در مقابل اين شبهه‌افکني‌ها به دو صورت بود؛ گروه اول به بهانه دفاع از اسلام بر اين باورند که استفاده اين احکام فقهي براي صدر اسلام و در زمان پيامبر(ص) است و شعار مي‌دهند که احکام اسلام صحيح ولي تاريخ‌مند است و مانند دارويي است که تاريخ مصرف آن گذشته است. گروه ديگري که از اعتدال بيشتري برخوردار هستند اين‌گونه بيان مي‌کنند که احکام مربوط به حقوق زن ومرد احکامي اوليه است و بايد بر اين احکام اوليه يک سري احکام ثانويه حاکم باشد تا قابليت استفاده و اجرا را داشته باشند در صورتي که اين لحن کلام با مطلب قبلي از نظر روح کلام تفاوتي ندارد و تنها زبان آن متفاوت است.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب ها : سخنان آيت‌الله مصباح, افراط و تفريط‌ها, مقام زن, ,